TİP 850 EKMEKLİK BUĞDAY UNU

Kullanıldığı Alanlar;

Her çeşit fırında ekmek yapımında kullanılır.

Yapısal Özellikleri;

Su kaldırması yüksek olduğundan ürün miktarı artar.
Zamana ve yoğurmaya karşı toleranslıdır.
Düzgün ince kabuk yapısı ve mükenmmel bıçak açma sağlanır.
İyi renk almış ve hacimli ekmekler üretilir.
Ürün ince ,düzgün ve homojen gözenek yapısına sahiptir.
Uygun koşullarda saklandığında tazeliğini ve yumuşaklığını uzun süre korur.

Protein %min

10,50

Kül %max

0,85

Nem %max

14,50

Yaş glüten % min

28,00

Su kaldırma % min

60,00

Stabilite dak. min

5

Enerji BU min

70

Ambalaj Şekli

PP-50 KG / 25 KG

 

Menu